Правоохоронці Львівщини відшували водія легковика, який скоїв наїзд на неповнолітніх

П'ятниця, 15 січня 2021, 12:34
ДТП за участю неповнолітніх пішоходів та легковика «Skoda» сталася в одному із сіл Старосамбірського району ввечері 14 січня
Правоохоронці Львівщини відшували водія легковика, який скоїв наїзд на неповнолітніх

14 січня 2021 року біля 20:45 в одному із сіл колишнього Старосамбірського району на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода – водій легковика здійснив наїзд на неповнолітніх. Як стало відомо правоохоронцям, керманич «Skoda» перебував у нетверезому стані. Поліцейським Старосамбірщини вдалося оперативно виявити порушника, зараз встановлюються обставини ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України у Львівській області.

Співробітники територіального відділення поліції склали на водія три протоколи про адміністративні правопорушення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda», 32-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на трьох пішоходів – двох хлопців віком 13 і 14 років та 13-річну дівчинку, мешканців того ж села. Внаслідок наїзду діти отримали тілесні ушкодження. Водій автомобіля з місця події поїхав.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Старосамбірського відділення поліції. Правоохоронці оперативно розшукали водія «Шкоди» - він мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження експертизи відмовився.

За скоєння дорожньо-транспортної пригоди, залишення місця події та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння поліцейські склали на водія протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.122-4, ст.124 та ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

comments powered by HyperComments