У Коростові на Львівщині під час пожежі постраждала літня жінка

Вівторок, 12 січня 2021, 17:30
Під час пожежі у господарській будівлі вибухнуло два газові балони, іще два балони перебували там на момент приїзду рятувальників
У Коростові на Львівщині під час пожежі постраждала літня жінка

Учора, 11 січня о 07:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Коростів Сколівського району в дерев'яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 6×18 м. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події було негайно направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Сколе та рятувальників 55-го державного пожежно-рятувального поста селища Славсько. На момент прибуття вогнеборців  будівля була охоплена вогнем. Рятувальники негайно приступили до ліквідації займання.

Рятувальникам повідомили, що в будівлі  вибухнули 2  газові балони. Під час розвідки пожежні виявили в приміщенні будівлі ще 2  газових балони, які в будь-який момент могли вибухнути. Рятувальники винесли балони з палаючої будівлі в безпечне місце.

О 07:54 пожежу локалізовано та о 08:30 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі отримала термічні опіки правої та лівої гомілок, правого стегна власниця, 1937 року народження, яку в стані середньої важкості госпіталізовано в Сколівську центральну районну лікарню.

Вогнем знищено: дах, перекриття на площі 60 кв.м, стіни на площі 80 кв.м, речі побутового вжитку на площі 10 кв.м, 3 т сіна; пошкоджено: стіни на площі 40 кв.м, перекриття на площі 20 кв.м. Врятовано 2 будівлі.

До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments