На Львівщині у Новояворівській райлікарні імені Юрія Липи закінчили ремонт приймально-діагностичного відділення

Четвер, 24 грудня 2020, 19:06
Реконструкція приймально-діагностичного відділення райлікарні у Новояворівську обійдеться у понад 10 мільйонів гривень
На Львівщині у Новояворівській райлікарні імені Юрія Липи закінчили ремонт приймально-діагностичного відділення

У Новояворівській районній лікарні № 1 імені Юрія Липи, яка приймає «ковідних» пацієнтів, завершили ремонт у приймально-діагностичному відділенні. 24 грудня цю лікарню із робочим візитом відвідав «губернатор» Львівщини Максим Козицький, який оглянув відремонтовані приміщення і поспілкувався із керівником Новояворівської райлікарні Григорієм Морозом. Також Максим Козицький передав лікарні два кисневі концентратори шведського виробництва.

«Ми продовжуємо модернізацію інфраструктури Яворівщини, зокрема соціальних об’єктів. Найголовніше, що у нас є – це здоров’я, тому два наших пріоритети – освіта та охорона здоров’я. Радий сьогодні спостерігати гарний результат спільної співпраці. Вірю, що надалі робитимемо багато справ для розбудови нашого краю», – зазначив Максим Козицький.

За словами керівника Новояворівської райлікарні Григорія Мороза в рамках програми «Велике будівництво» його медичний заклад отримав на капітальний ремонт приймально-діагностичного відділення 6 мільйонів 859 тисяч 368 грн. із державного і 3 мільйони 970 тисяч 650 гривень – із обласного бюджетів. Іще 50 тисяч гривень на розробку проектно-кошторисної документації виділив місцевий бюджет. Ремонти тривали у всіх корпусах лікарні у Новояворівську. Ця лікарня буде опорною і в часи коронавірусної пандемії заклад відіграє особливу роль в житті району.

Зазначимо, що саме Новояворівська райлікарня № 1 наразі прийняла найбільше «ковідних» пацієнтів серед усіх міських та районних лікарень Львівщини – раніше лідерами за кількість госпіталізованих «ковідних» пацієнтів були Стрийська та Стебницька міські лікарні.

comments powered by HyperComments