Львівщина учора отримала 235 мільйонів гривень від Державного фонду регіонального розвитку

Четвер, 24 грудня 2020, 09:11
Отримані Львівщиною кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) підуть на реалізацію 23 інвестиційних програм і проектів
Львівщина учора отримала 235 мільйонів гривень від Державного фонду регіонального розвитку

У середу 23 грудня 2020 року на Львівщину поступили кошти Державного фонду регіонального розвитку в сумі 235 мільйонів гривень. Обсяг фінансування був затверджений відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів України. Гроші підуть на реалізацію 23 інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, повідомляють у Львівській обласній державній адміністрації.

«Таким чином зобов’язання зі сторони держави виконано в повному обсязі», - зазначили в обласному Департаменті економічної політики.

Серед проектів, які фінансуватимуться ДФРР – 12 об’єктів, які реалізуються в рамках Програми Президента України «Велике будівництво», проєкт-переможець конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області» – «Створення зони відпочинку з мотузковим парком та кінотеатром під відкритим небом на території Бориславського міського парку», Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вул. Дж. Вашингтона, 6 та інші соціально значущі об’єкти області.

«Тривалий час фінансування по бюджетній програмі «Державний фонд регіонального розвитку» було призупинено. Однак, навіть за таких складних умов, підрядні організації продовжували працювати», – додали в Департаменті економічної політики.

Загалом, заплановано до кінця поточного року завершити 18 об’єктів. З них станом на сьогодні будівельні роботи завершили на 13 об’єктах соціальної інфраструктури, на інших – активно тривають.

comments powered by HyperComments