На Львівщині уже затверджено понад 30 бюджетів різних рівнів

Середа, 23 грудня 2020, 18:30
Станом на ранок 23 грудня 2020 року на Львівщині затверджено 32 місцевих бюджетів, в тому числі і обласний
На Львівщині уже затверджено понад 30 бюджетів різних рівнів

На ранок середи 23 грудня 2020 року у Львівській області було затверджено 32 місцевих бюджети різних рівнів, в тому числі і обласний. Це 40% від їх загальної кількості. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Протягом дня 23 грудня планується затвердження іще 18 місцевих бюджетів

«Розгляд і затвердження значної частини місцевих бюджетів Львівщини планується на 24 грудня, серед них – Дрогобицький, Золочівський, Львівський, Червоноградський районні бюджети та бюджети Заболотцівської, Підберізцівської, Славської, Великомостівської, Белзької, Боринської, Бродівської, Буської, Грабовецько-Дулібівської, Добросинсько-Магерівської, Дрогобицької, Жидачівської, Жовківської, Журавненської, Козівської, Комарнівської, Миколаївської, Новороздільської, Новояричівської, Перемишлянської, Пустомитівської, Сокальської, Стрілківської, Східницької, Турківської, Яворівської територіальних громад», – розповів директор обласного Департаменту фінансів Олег Демків.

Департамент фінансів ЛОДА відповідно ст. 115 Бюджетного кодексу України здійснюватиме експертизу рішень щодо затверджених показників бюджетів територіальних громад у т.ч. на наявність запланованих коштів для утримання бюджетних установ, які передані їм у процесі адміністративно-територіальної реформи.

Зазначимо також, що на завтра, 24 грудня запланований розгляд Львівською міською радою міського бюджету на 2021 рік.

comments powered by HyperComments