Львівська міськрада затвердила склад спецкомісії, яка буде займатися підготовкою регламенту

Середа, 23 грудня 2020, 12:55
Новий регламент буде діяти під час роботи Львівської міської ради 8-го скликання
Львівська міськрада затвердила склад спецкомісії, яка буде займатися підготовкою регламенту

У середу 23 грудня Львівська міська рада на своєму засіданні затвердила персональний склад спеціальної комісії, яка буде займатися підготовкою регламенту роботи ради 8-го скликання.

«Вам був розданий проект ухвали, з яким Ви могли ознайомитись. Так, в ухвалі йдеться: Відповідно до пп. 13, 14 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ухвалила:

- затвердити спеціальну комісію для підготовки регламенту Львівської міської ради 8-го скликання;

- затвердити персональний склад спеціальної комісії для підготовки регламенту Львівської міської ради 8-го скликання.

А також спеціальній комісії для підготовки регламенту Львівської міської ради 8-го скликання подати на розгляд міської ради не пізніш як на другій сесії проект регламенту Львівської міської ради 8-го скликання», – оголосив в сесійній залі міський голова Андрій Садовий.

Порівняно із початковим проектом ухвали, в проголосований депутатами варіант було внесено низку змін, які стосувалися персонального складу комісії, яка працюватиме над регламентом. Зокрема «Європейська Солідарність» замість Юрія Ломаги делегувала у комісію Володимира Марусяка, а «Варта» замінила Юрія Мартинюка, який захворів, на Валерія Веремчука. Щодо депутата від «Самомопочі», який одночасно очолює управління «Секретаріат ради» Юрія Лукашевського, то він матиме право дорадчого голосу.

Головою комісії для підготовки регламенту Львівської міськради став секретар ЛМР Лопачак Маркіян Романович. Також до складу комісії увійшли: Марусяк Володимир Ярославович, Різник Олексій Романович, Троць Віталій Іванович, Веремчук Валерій Миколайович, Мельник Юрій Миколайович, Мельничук Любомир Анатолійович, Шелестак Наталія Володимирівна, Довжик Вікторія Вікторівна, Лукашевський Юрій Олегович (начальник управління «Секретаріат ради») та Пайонкевич Гелена Казимирівна – директор юридичного департаменту Львівської міськради.

comments powered by HyperComments