На Львівщині провели роботи із розширення і берегоукріплення дороги Ясениця – Новий Кропивник

Середа, 23 грудня 2020, 11:02
Ця дорога була пошкоджена в результаті сильних дощів – тоді підмило частину автошляху
На Львівщині провели роботи із розширення і берегоукріплення дороги Ясениця – Новий Кропивник

На Львівщині цього року виконано багато робіт по ремонту і реконструкції автомобільних шляхів державного і місцевого значення. Зокрема ремонтні роботи виконувалися на автошляху Ясениця – Новий Кропивник – цей автошлях розширили і провели роботи із берегоукріплення. Про це повідомляють у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

«У 2018 році в результаті сильних дощів підмило частину автошляху. Весною мешканці з цією проблемою звернулися до нас. Відповідно профільний департамент розробив проект і впродовж місяця роботи завершили», – розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко і додав, що вартість робіт по ремонту та берегоукріпленню на автошляху Ясениця – Новий Кропивник складає понад мільйон гривень Ці роботи вбережуть проїзну частину дороги від подальшого руйнування, а проїзд зроблять  безпечним. 

У Львівській ОДА зазначають, що цього року відремонтовано автодорогу Стрілки – Новий Кропивник, яка проходить населеними пунктами Стрілки, Топільниця, Тур‘є до меж Старосамбірського та Дрогобицького районі, а також в напрямку села Недільне, де розміщена низка туристичних об’єктів. Ця дорога має стратегічне значення, бо поєднує напрямок Львів – Ужгород та гірські території із курортами Східниця і Трускавець. На стан автошляху Стрілки – Новий Кропивник було багато скарг від місцевих мешканців.

«Зі сторони Нового Кропивника проклали 5 кілометрів асфальту. У напрямку від Стрілок – 8  кілометрів. На ремонт виділили 80 мільйонів гривень із додаткового фінансування. Загальна вартість ремонтних робіт – 170 млн. грн. Ремонтні роботи продовжимо у наступному році», – додав Юрій Бучко.

 

comments powered by HyperComments