На Львівщині реконструюють міст через річку Желдець

Субота, 19 грудня 2020, 17:33
Цей мостовий перехід знаходиться на автотрасі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка, яка зараз проходить реконструкцію
На Львівщині реконструюють міст через річку Желдець

На Львівщині розпочали реконструкцію 67-річного мостового переходу, який пролягає через річку Желдець на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Ця автодорога зараз проходить реконструкцію, адже зможе розвантажити Південну об’їзну дорогу міста Львова. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

«Ми перебудовуємо мостовий перехід, який збудований ще у 1953 році. Станом на сьогодні вже провели демонтаж старого моста та облаштували тимчасовий проїзд з двома металічними трубами. Ця штучна споруда є частиною ділянки реконструкції між містами Жовква та Кам’янка-Бузька, яку відновлюємо в рамках реалізації інвестпроекту «Велике транзитне кільце», – зазначив Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зараз проводяться роботи з розмонолічування забивних паль. Довжина реконструйованого моста становитиме 25 метрів, ширина – 8 метрів. Вартість ремонтно-будівельних робіт штучної споруди становить 11,5 млн грн.

Ремонтні роботи проводить підрядна організація ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія».

comments powered by HyperComments