В Дрогобичі уже встановили і прикрашають головну ялинку міста (ФОТО)

Четвер, 17 грудня 2020, 09:51
Ялинку встановили у понеділок 14 грудня, а учора ялинку розпочали прикрашати мер Дрогобича і юні парламентарі
В Дрогобичі уже встановили і прикрашають головну ялинку міста (ФОТО)

Вже цієї п’ятниці на центральній площі міста Дрогобича урочисто запалять вогні на головній ялинці. Встановлювати новорічну красуню розпочали ще у понеділок. Учора, 16 грудня, ялинку розпочали прикрашати. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міськради.

Вже другий рік поспіль у Дрогобичі перші прикраси на ялинку чіпляють представники Дитячого парламенту разом з міським головою. Так, з самого ранку 11 юних парламентарів та міський голова за допомогою спецтехніки та комунальників розпочали прикрашати головну красуню міста.

«Для дрогобицької громади різдвяно-новорічні свята – особлива пора. Попри те, що ми сьогодні перебуваємо у часі карантину і є низка серйозних обмежень, ми не повинні втрачати відчуття свята. Ми зобов’язані докласти всіх зусиль, щоб гідно відзначити народження Ісуса Христа. Сьогодні разом з дітьми ми розпочали прикрашати головну ялинку міста. Цю традицію ми запозичили у наших партнерів з німецького міста Грайфсвальд. Радий, що ця акція стала своєрідною атракцією для дітей і кожен учасник отримав задоволення від того, що долучився до оздоблення ялинки», – прокоментував голова Дрогобицької громади Тарас Кучма.

Урочисте дійство та запалення вогнів на головній ялинці міста відбудеться 18 грудня о 17 годині. З метою уникнення скупчення людей, захід транслюватиметься в режимі онлайн на офіційній сторінці міської ради у Facebook.

Світлини – прес-служба Дрогобицької міськради.

comments powered by HyperComments