Львівська «лікарня на Топольній» отримала іще 100 кисневих концентраторів

Понеділок, 14 грудня 2020, 13:02
Обладнання для забезпечення киснем «ковідних» хворих для Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова благодійники придбали у Німеччині
Львівська «лікарня на Топольній» отримала іще 100 кисневих концентраторів

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова отримала ще 100 кисневих концентраторів для лікування кисневозалежних пацієнтів. Нові сучасні прилади для оксигенотерапії закуплено в Туреччині за кошти Львівської міської ради, та доставлено до лікарні за підтримки благодійників — компанії «Meest». Загальна вартість придбаного обладнання — 2255704 грн. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми отримали ці десятилітрові концентратори і вже передали їх на відділення як терапевтичного профілю, так і хірургічного. Адже, окрім прямої кисневої терапії для пацієнтів із Covid, обладнання можна застосовувати також в операційних, відділеннях реанімації та фізичної реабілітації. Воно зручне, мобільне, просте в застосуванні», — розповідає Леся Кобецька, медична директорка з лікувальної роботи лікарні швидкої медичної допомоги.

Зазначимо, станом на сьогодні в лікарні швидкої допомоги є уже 305 кисневих концентраторів. Окрім цього, нещодавно в лікарні запрацював ще один додатковий кріоциліндр на 8 тонн, що дозволяє забезпечити централізованим киснем усіх пацієнтів, що під'єднані до мережі.

comments powered by HyperComments