У четвер, 17 грудня обласний бюджет Львівщини обговорять на громадських слуханнях

Вівторок, 15 грудня 2020, 09:05
На 2021 рік планується прийняти бездефіцитний бюджет Львівської області – доходи та видатки становитимуть 5,294 мільярдів гривень
У четвер, 17 грудня обласний бюджет Львівщини обговорять на громадських слуханнях

Львівські обласні органи влади готуються до прийняття бюджету Львівської області на 2021 рік: другий тиждень обласні комісії проводять слухання проєкту основного фінансового документа області.

Планується, що обсяг обласного бюджету-2021 буде становити:

- за доходами – 5294 млн грн;

- за видатками – 5294 млн грн., отже бюджет Львівщини на наступний рік буде бездефіцитним.

«Cпільно з колегами проінформували депутатів щодо принципів підготовки проєктів обласних цільових програм на наступний рік.  Обласні цільові програми відповідають стратегічним напрямам розвитку Львівщини. Запланований сукупний фінансовий ресурс на їх реалізацію у сумі 1,4 млрд грн. Бюджет Львівщини є доволі збалансованим. Завершується реформа децентралізації. Повноваження як адміністративні, так і фінансові переходять в громади», – прокоментував проект бюджету заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Як повідомили у департаменті економічної політики Львівської ОДА, 17 грудня о 10 годині після обговорення в усіх профільних комісіях, бюджет області винесуть на громадські слухання.

«Дуже сподіваюсь, що Львівщина до 25 грудня затвердить всі 80 місцеві та обласний бюджет», – додав Юрій Бучко.

comments powered by HyperComments