На автотрасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська на Золочівщині сталася автотроща

Субота, 12 грудня 2020, 14:37
Під час зіткнення автомобілів «Опель» та «Мерседес» постраждали їх керманичі
На автотрасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська на Золочівщині сталася автотроща

Сьогодні, 12 грудня 2020 року біля 8 години ранку на автодорозі національного значення Тернопіль – Львів – Рава-Руська в одному із сіл Золочівського району сталася ДТП за участю автомобілів «Мерседес» та «Опель», в якій постраждали керманичі транспортних засобів. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Опель», яким керував 28-річний житель Золочева та «Мерседес» під керуванням львів’янина віком 52 роки. Внаслідок зіткнення водії транспортних засобів отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі Золочівського відділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

comments powered by HyperComments