У селі Стара Ропа на Львівщині у ніч суботи під час пожежі загинув 49-річний чоловік

Субота, 12 грудня 2020, 10:30
Під час пожежі, яка над ранок виникла у дерев’яному житловому будинку, одна людина загинула, а іще одна – отримала опіки
У селі Стара Ропа на Львівщині у ніч суботи під час пожежі загинув 49-річний чоловік

Над ранок суботи 12 грудня, о 03:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Стара Ропа Старосамбірського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, критому шифером, розміром 8×10 метрів. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події негайно виїхали рятувальники 57-го Державного пожежно-рятувального поста міста Добромиль та 27-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Старий Самбір. 

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку вибивались язики полум’я. Рятувальники не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до ліквідації загорання.

Під час розвідки пожежі, в одній з кімнат, було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився чоловік 1971 року народження – товариш власника будинку. Також, внаслідок пожежі, власник будинку – чоловік 1975 року народження отримав опіки II-III ступеня та був госпіталізований в Старосамбірську центральну районну лікарню.

О 04:59 вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:54 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м., дах на площі 10 кв.м, та пошкодив стіни на площі 75 кв.м. і перекриття на площі 60 кв.м..

До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовуються.

comments powered by HyperComments