У Трускавці на Львівщині проводять заміну водогону

П'ятниця, 11 грудня 2020, 08:26
Завдяки повній заміні водогону на вулиці Стуса у Трускавці понад 6 тисяч мешканців міста отримають надійне водопостачання
У Трускавці на Львівщині проводять заміну водогону

У місті Трускавці на вулиці Стуса через зношення старого водогону часто виникали  прориви і періодично  впродовж декількох днів не було води у квартирах. Отож було прийнято рішення про повну зміну водогону довжиною 300 метрів. Зараз уже виконано майже 70% робіт.

«Маючи маленьку дитину, це створювало сильні незручності, бо для побутових потреб води потрібно багато. Дякуємо,  що нас почули і зараз активно проводять роботи. Маю надію, що у скорому часі у домівках безперебійно буде вода», - зазначила мешканка вулиці Стуса пані Надія.

Фінансування проекту заміни водогону в Трускавці здійснюється за рахунок коштів обласного і місцевого бюджетів в рамках програми «Питна вода».

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, на заміну водогону в Трускавці виділили 1 мільйон 279 тисяч гривень із різних бюджетів. Зараз підрядник уже проклав 252 метри водогону. Реалізація цього об’єкту забезпечить якісним водопостачанням 6250 мешканців вулиці Стуса.

Загалом цього року у межах прогарми  "Питна вода"  виконають роботи на об’єктах в смт. Брюховичі,  м. Бориславі,  м. Трускавець,  с. Заводське Буського району, с. Помлинів Жовківського району,  м. Золочів, смт. Новий Яричів Кам'янка-Бузького району,  м. Мостиська,  м. Перемишляни,  с. Семенівка Пустомитівського району,  с. Синьків Радехівського району, с. Бендюга Сокальського, м. Червоноград, смт. Гірник,  с. Страдч Яворівського району. На сьогодні в повному обсязі виконали роботи на 5 об’єктах.

comments powered by HyperComments