На Львівщині укладають асфальт на автошляху від Жовкви до Кам’янки-Бузької

Понеділок, 7 грудня 2020, 14:12
Триває ремонт і реконструкція автошляху Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка, яка має розвантажити окружну дорогу міста Львова
На Львівщині укладають асфальт на автошляху від Жовкви до Кам’янки-Бузької

На Львівщині тривають роботи із ремонту та реконструкції автошляху державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка.  Наразі дорожники уже уклали понад 4 кілометри асфальтобетонного покриття у нижньому шарі між містами Жовква та Кам’янка-Бузька. Замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Львівській області, а виконавцем – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Про це повідомляють у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації,

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, реконструкцію ділянки автошляху Т-14-25 довжиною в 25,5 кілометрів розпочали у жовтні поточного року. Ремонт і реконструкція дороги здійснюється в рамках Державного інвестиційного проекту «Велике транзитне кільце».

«Погода сприяє відновленню ремонтних робіт на дорогах Львівщини.  На вищезгаданій ділянці дорожники розширили проїзну частину на 5,6 кілометрів дороги», – каже чиновник і зазначає, що під час ремонту уже відновлено штучні споруди, у тому числі міст через річку Желдець.

За словами керівника Служби автомобільних доріг Львівської області Олега Берези, після реконструкції ділянка дороги, яка зараз відповідає параметрам ІV категорії відповідатиме параметрам ІІІ категорії. Зараз підрядник працює наразі на відтинку Жовква – Блищиводи.

Ремонт і реконструкція автодороги Т-14-25 на Львівщині важлива тим, що дає змогу розвантажити об’їзну дорогу міста Львова, адже дає змогу воліям, які рухаються, наприклад, із Миколаєва, Пустомит або Меденич у Городок, чи із Стрия у Жовкву можуть скористатись відремонтованим автошляхом.

comments powered by HyperComments