У Буську завершують ремонт моста через Полтву на автодорозі, яка пов’язує Львівщину і Рівненщину

Понеділок, 7 грудня 2020, 13:15
Міст споруджено у 1962 році, його довжина – 54 метри, вартість ремонту – понад 13 мільйонів гривень
У Буську завершують ремонт моста через Полтву на автодорозі, яка пов’язує Львівщину і Рівненщину

У місті Буську на Львівщині дорожники завершують ремонт мостового переходу через Полтву на автомобільній дорозі державного значення Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни. Про це повідомляють у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Міст через Полтву на автодорозі Т-18-06 збудували у 1962 році, його довжина – 54 метри. За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, через відсутність перехідних плит цей міст від ваги габаритного транспорту почав руйнуватися.

«На ремонт виділили понад 13 мільйонів гривень з державного бюджету. Станом на сьогодні дорожники провели більшість робіт, зокрема демонтували старе огородження,  колесовідбійники,  накладну плиту.  Влаштували шафові стінки, перехідні плити та лежні, нову накладну плиту, тротуари, мостове бар’єрне і перильне огородження. Також простелили  два шари асфальтобетонного покриття», – розповів Юрій Бучко.

Також під час ремонту влаштували гідроізоляцію та водовідведення з проїжджої частини моста. Для завершення робіт необхідно облаштувати сходову клітку та пофарбувати прогонову будову і берегові укоси. Ремонт виконує підрядна організація ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія».

За словами підрядника, після ремонту міст буде безпечним для проїзду великогабаритного транспорту.

comments powered by HyperComments