На автотрасі Львів – Луцьк сьогодні трапилася ДТП із трьома загиблими

Четвер, 3 грудня 2020, 13:35
Зіткнення автомобілів сталося біля села Сабанівка на Радехівщині біля шостої години ранку
На автотрасі Львів – Луцьк сьогодні трапилася ДТП із трьома загиблими

Сьогодні, 3 грудня 2020 року на Львівщині неподалік села Сабанівка Радехівського району на автотрасі Львів – Луцьк сталася ДТП із летальними наслідками. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Повідомляється, що 50-літній місцевий мешканець, який знаходився за кермом легкового автомобіля «Ауді», виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся із мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» за кермом якого перебував 35-річний житель Рівненської області.

Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Водій мікроавтобуса та його 56-річна пассажирка (також мешканка Рівненщини), отримали тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

comments powered by HyperComments