У Луцьку розпочали виготовлення тролейбусів-«гармошок» для Києва

П'ятниця, 27 листопада 2020, 19:05
ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» розпочав виробництво 15 тролейбусів за замовленням КП «Київпастранс»
У Луцьку розпочали виготовлення тролейбусів-«гармошок» для Києва

На ДП «Автоскладальний завод №1» компанії «Богдан Моторс» у Луцьку паралельно із виконанням замовлень на постачання односекційних тролейбусів для Луцька, Полтави та Харкова, почав виконання замовлення КП «Київпастранс» на виготовлення 15 зічленованих двосекційних тролейбусів «Богдан» Т901.17.

20 листопада 2020 року стало відомо, що пропозиція ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в тендері на поставку комунальному підприємству «Київпастранс» 15 низькопідлогових 19-ти метрових тролейбусів визнано найкращою в порівнянні з іншими учасниками.

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» запропонувало для Києва тролейбуси, які відповідають усім вимогам замовника за найнижчою ціною – 173,06 млн. грн., тобто вартість тролейбуса-«гармошки» склала 11,537 млн. грн.

До участі в тендері була запропонована модель низькопідлогового тролейбуса «Богдан Т90117». Ці машини, згідно з умовами тендеру, будуть обладнані кондиціонерами кабіни водія та салону, системою відеоспостереження, мобільним терміналом голосового зв’язку з GPS-датчиком, автоматизованими системами оплати проїзду та підрахунку пасажирів. Загальна пасажиромісткість тролейбусу складає 170 чол., з них – 50 місць для сидіння.

Нагадаємо, що зараз вулицями столиці України курсують вже понад 220 тролейбусів «Богдан» різних моделей і модифікацій.

comments powered by HyperComments