На Львівщині проводять перевірки перевізників

Середа, 25 листопада 2020, 17:09
Контроль здійснюють працівники обласного управління транспорту разом із фахівцями «Укртрансбезпеки» та поліцейськими
На Львівщині проводять перевірки перевізників

Співробітники Управління транспорт і зв’язку Львівської ОДА разом із Західним міжрегіональним Управлінням «Укртрансбезпеки» та Управлінням патрульної поліції у Львівській області проводять перевірки автотранспортних підприємств, які надають послуги із перевезення пасажирів на автомобільному транспорті загального користування. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Перевірки громадського транспорту будуть відбуватися під час випуску на лінію у період із 22 листопада до 16 грудня 2020 року. За словами представників Управління транспорту та зв’язку, такі заходи будуть мати на меті забезпечити стабільну роботу громадського транспорту.

«Надзвичайно важливо проводити роз'яснювальну роботу, профілактичні заходи, особливо серед водіїв автомобільного пасажирського транспорту. Адже дуже в багатьох випадках  ДТП трапляються саме через нехтування елементарними правилами безпеки. Тому, крім контролю, дуже важливим питанням є саме свідомості як водіїв, так і керівників автотранспортних підприємств», – зазначив Роман Жук, в.о. керівника управління транспорту та зв’язку.

Заходи в першу чергу спрямовані на забезпечення безпеки дорожнього руху на території області та з метою підвищення якості послуг, що надаються громадянам у сфері автомобільних пасажирських перевезень.

comments powered by HyperComments