Дрогобич на Львівщині і Київ офіційно стали партнерами

Середа, 25 листопада 2020, 12:44
Відповідну угоду керівники міста Тарас Кучма і Віталій Кличко підписали у День Гідності та Свободи
Дрогобич на Львівщині і Київ офіційно стали партнерами

У День Гідності та Свободи з візитом у Дрогобичі побував міський голова Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко. В межах візиту Віталія Кличка до Дрогобича, відбулася робоча зустріч з міським головою Тарасом Кучмою. Міські очільники спілкувалися про роботу Асоціації, роботу місцевого самоврядування у форматі ОТГ. На завершення зустрічі обидва міські голови уклали Угоду про партнерство та співпрацю між містами Київ та Дрогобич. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

«Ми довго вели перемовини щодо підписання цього важливого документу і сьогодні ми реалізували цю мрію, закріпивши її підписами. За п’ять років нам вдалося налагодити тісну співпрацю, і Дрогобич став відомим не лише у столиці, а й у світі», – прокоментував Тарас Кучма.

Перебуваючи у Дрогобичі Віталій Кличко побував на Меморіалі «Тюрма на Стрийській», а також, спільно з Тарасом Кучмою поклали квіти до пам’ятного знаку у Сквері Героїв Небесної Сотні.

Несподіванкою для Віталія Кличка стало відкриття таблиці-інсталяції на оновленій площі Ринок. Також міський голова Києва оглянув експонати Вуличного музею у Дрогобичі. Екскурсію для міського голови Віталія Кличка провів керівник Туристично-інформаційного центру Дрогобича Ігор Чава.

«Мене вразило те, як змінився Дрогобича. Найбільше, що вражає у місті – це його люди, які є дуже добрими та гостинними», – прокоментував Віталій Кличко.

Завершив свій візит до Дрогобича Віталій Кличко оглядинами солеварні та Церкви Святого Юра.

Фото – прес-служба Дрогобицької міської ради

comments powered by HyperComments