Старосамбірська районна рада завершила свою роботу

Понеділок, 23 листопада 2020, 12:39
Старосамбірський район Львівської області завершує своє існування – майно райради передали ОТГ
Старосамбірська районна рада завершила свою роботу

Старосамбірська районна рада Львівської області завершує свою каденцію. Про її останнє сесійне засідання повідомив кореспондент інтернет-видання «Leopolis.news» Микола Сенейко.

Подячною молитвою, яку очолював отець-декан Старосамбірський Михайло Николин, розпочалось останнє пленарне засідання Старосамбірської районної ради. Цим було висловлено вдячні слова за плідну працю керівництву та депутатам.

У свою чергу голова райради Тетяна Терлецька, а також її заступник Микола Мартич подякували депутатам за спільну працю, за вирішені проблеми на користь громади. Зазначалось, що протягом каденції не все у сесійній залі йшло гладко, інколи емоції зашкалювали, однак у важливих для розвитку Старосамбірщини питаннях завжди вдавалось знаходити з обранцями і компроміс, і порозуміння. Тому вдалось зробити багато добрих справ, реалізувати проекти, які змінили населені пункти.

Підсумком останнього пленарного засідання районної ради стало одностайне рішення про передачу комунального майна, що перебуває у спільній власності громад району, новоствореним після жовтневих виборів чотирьом об’єднаним територіальним громадам (ОТГ). Зокрема, Старосамбірській, Добромильській та Хирівській міським і Стрілківській сільській.

comments powered by HyperComments