На Львівщині після ремонту відкрили для проїзду автодорогу Ясенів – Золочів

Понеділок, 16 листопада 2020, 17:05
Ремонтні роботи на автошляху місцевого значення проводили в межах села Підгірці
На Львівщині після ремонту відкрили для проїзду автодорогу Ясенів – Золочів

На Львівщині після проведення ремонту відкрили проїзд на автодорозі загального користування місцевого значення Ясенів – Золочів – тут проводилися роботи із ремонту в межах села Підгірці. Зараз тут іще продовжуються роботи із облаштування узбіч, після цього на автодорозі встановлять нові дорожні знаки та нанесуть розмітку. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Автомобільна дорога місцевого значення Ясенів – Золочів має неабияке значення, оскільки поєднує міжнародні траси М-06 Київ – Львів – Чоп та М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. По автодорозі курсують рейсові автобуси сполученням Золочів – Броди, вона входить до туристичного маршруту, який з’єднує замки Львівщини, зокрема Підгорецький і Золочівський.

У Львівській ОДА кажуть, що на ремонт автодороги Ясенів – Золочів цього року із Державного бюджету було виділено 40 мільйонів гривень. За ці кошти вдалося відремонтувати майже 8 кілометрів автошляху.

«Автомобільна дорога проходить повз відомі архітектурні об’єкти, зокрема Підгорецький замок, а також веде до Золочівського замку, тому переконаний, її ремонт збільшить туристичний потік на Золочівщину і сприятиме розвитку регіону», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Підрядником із ремонту автошляху Ясенів – Золочів є ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

comments powered by HyperComments