На Львівщині у селі Добрівляни учора ввечері гасили житловий будинок

Понеділок, 16 листопада 2020, 11:03
Внаслідок пожежі пошкоджено одну із кімнат будинку, на щастя ніхто не постраждав, хоча під час пожежі вибухнув газовий балон
На Львівщині у селі Добрівляни учора ввечері гасили житловий будинок

У селі Дорівляни Стрийського району на Львівщині учора ввечері сталася пожежа у цегляному житловому будинку. Гасінням пожежі займалися вогнеборці міста Стрия. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області

15 листопада 2020 року о 19:42 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Добрівляни на Стрийщині. Пожежа трапилася у цегляному житловому будинку, розміром 10×10 м, критому шифером.

До місця події негайно виїхали вогнеборці 8-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Стрия.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будинку вибивались язики полум’я. Не гаючи часу рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Під час пожежі стався вибух одного газового балона, який знаходився в будинку, також рятувальники запобігли вибуху ще одного балона.

О 19:59 вогнеборці локалізували пожежу, та о 20:32 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив кімнату на площі 12 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м. та пошкодив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м. На пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

 

comments powered by HyperComments