У Львові поліція припинила концерт гурту «Бумбоксу» в нічному клубі «Malevich»

Субота, 14 листопада 2020, 09:35
Концерт проводився із порушенням карантинно-епідемічних обмежень, які діють в Україні і зокрема на Львівщині
У Львові поліція припинила концерт гурту «Бумбоксу» в нічному клубі «Malevich»

Учора, 13 листопада 2020 року у Львові правоохоронці зупинили концерт гурту «Бумбокс», який проводився у нічному клубі «Malevich» із порушеннями карантину – у приміщенні одночасно перебувало кілька сотень людей, відвідувачі були без масок чи респіраторів і не дотримувалися соціальної дистанції.

«Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили повідомлення про те, що в одному з львівських нічних клубів відбувається концерт з порушенням протиепідемічних заходів», – повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції Львівської області.

На місце проведення концерту прибули співробітники Галицького відділу поліції, які встановили, що організатори концерну не забезпечили дотримання необхідної дистанції між глядачами, низка осіб перебували у закладі без відповідних засобів індивідуального захисту.

Через виявлене правопорушення, представники Національної поліції одразу припинили концерт. На організатора складено адміністративний протокол за статтею 44 – 3 «Порушення правил щодо карантину людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує покарання – штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Зазначимо, що у повідомленні Нацполіції не зазначається, про якого саме виконавця і організатора йде мова, але із оприлюднених світлин видно, що концерт відбувався у нічному клубі «Malevich». Раніше там анонсували концерт гурту «Бумбокс».
 

comments powered by HyperComments