У Львові пасажир випав із автобуса і смертельно травмувався

П'ятниця, 13 листопада 2020, 09:15
Фатальний випадок стався учора біля 6 години вечора на вулиці Грінченка
У Львові пасажир випав із автобуса і смертельно травмувався

У Львові учора, 12 листопада 2020 року о 17:40 на перехресті вулиць Грінченка та Чигиринської пасажир випав із рейсового автобуса. Очевидці пригоди викликали на місце карету швидкої медичної допомоги, але допомога медиків чоловіку не знадобилася – він помер. Про це повідомили у фейсбук-спільноті «Варта 1» та Департаменті цивільного захисту

На місці трагедії працювала поліція. Правоохоронці встановили, що нещасний був мешканцем села Зашків Жовківського району. Чоловікові було 69 років. Наймовірніше під час відкриття дверей пасажир випав на тротуар і смертельно травмувався. Водія фатального автобуса, як і транспортний засіб ідентифікувати так швидко не вдалося.

«Із невстановленого автобуса під керуванням невстановленого водія під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир, мешканець с. Зашків Жовківського району 1951 року народження. Пасажир від отриманих внаслідок падіння травм загинув на місці події. Автобус з місця події поїхав», – так прокоментували інцидент на Чигиринського – Грінченка у Департаменті цивільного захисту.

comments powered by HyperComments