Через тиждень на Львівщині відкриють для проїзду автодорогу Рава-Руська – Гайок

Четвер, 12 листопада 2020, 08:19
Зараз тривають ремонтні роботи на ділянці цієї дороги між населеними пунктами Великі Мости і Реклинець
Через тиждень на Львівщині відкриють для проїзду автодорогу Рава-Руська – Гайок

На Львівщині продовжуються активні роботи із відновлення дорожньої інфраструктури, зокрема триває ремонт автодороги Рава-Руська – Гайок на ділянці між населеними пунктами Великі Мости і Реклинець.

Дорожники ремонтують 5,4 кілометрів автошляху. На сьогодні розпушили попереднє покриття, влаштували основу ЩПС і нижній шар асфальтобетонного покриття. Загальна протяжність – понад 19 кілометрів.

За словами заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Бучка, ремонт автодороги Рава-Руська – Гайок розпочався місяць тому. На даний момент уже укладають верхній шар асфальтобетонного покриття. На ремонт цієї автодороги виділили 35 мільйонів гривень із державного бюджету. Закінчити ремонтні роботи дорожники мають впродовж цього тижня.

Цей автошлях є важливим, бо сполучає автомобільні дороги державного значення Тернопіль – Львів – Рава-Руська, Ковель – Володимир-Волинський –Червоноград – Жовква та Львів – Радехів – Луцьк, а також веде від міжнародного пункту пропуску Рава-Руська – Гребене.

Як зазначив Юрій Бучко, наступного року заплановано ремонт ще 5 кілометрів автошляху в межах від Реклинця до межі Сокальського району. Для продовження ремонту необхідно ще 35 млн грн.

 

Нагадаємо, у 2017 році на ділянці Рава-Руська – Великі Мости влаштували вирівнюючий шар з асфальтобетону за рахунок коштів, які надійшли в результаті реалізації митного експерименту та обласного бюджету, також на ділянці від межі Кам’янка-Бузького району до с. Гайок вказаної автомобільної дороги виконали роботи з влаштування верхнього шару асфальту.

comments powered by HyperComments