У Золочівському районі на Львівщині ВАЗ зітнувся із фурою: троє постраждалих

Понеділок, 9 листопада 2020, 13:09
Винуватцем ДТП став 17-річний водій «Жигулів», який не надав переваги вантажівці
У Золочівському районі на Львівщині ВАЗ зітнувся із фурою: троє постраждалих

У суботу 7 листопада 2020 року, о 17:00 на автотрасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська біля села Словіта Золочівського району сталося зіткнення легкового автомобіля ВАЗ-2103 «Жигулі» та вантажівки MAN. В результаті цього ДТП 17-річний водій російського легковика і два його пасажири (віком 17 і 22 роки) отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Як попередньо встановили поліцейські, винуватцем ДТП став 17-річний місцевий житель, який керував автомобілем ВАЗ-2103 – виїжджаючи на головну дорогу він не надав перевагу автопоїзду MAN, яким керував 60-річний водій, мешканець Яворівського району на Львівщини.

Як попередньо встановили поліцейські, 17-річний водій автомобіля «Жигулі», мешканець Золочівського району, не надав автопоїзду МАН переваги у русі. Внаслідок ДТП водій легковика та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі територіального відділу поліції за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставили ДТП.

comments powered by HyperComments