На об’їзній дорозі Золочева на Львівщині уже уклали асфальт

Неділя, 8 листопада 2020, 17:42
Менше місяця пішло на ремонт автодороги Хильчиці – Ясенівці, яка є об’їзною міста Золочева – учора тут завершили укладання асфальтобетонного покриття
На об’їзній дорозі Золочева на Львівщині уже уклали асфальт

На Львівщині наближаються до завершення основні роботи по ремонту автодороги Хильчиці – Ясенівці, яка служить об’їзною для райцентру Золочів на Львівщині. Ремонтні роботи тут розпочали менше місяця тому, а учора завершили влаштування асфальтобетонного покриття. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначив заступник «губернатора» Львівщини Юрій Бучко, дорогу Хильчиці – Ясенівці збудували у 1970 році із тих часів її ремонт не проводився. Цього року на ремонт цієї дороги скерували понад 28 мільйонів гривень і капітально відремонтували автошлях довжиною 2,2 кілометри. Днями тут мають влаштувати розмітку, дорожні знаки і водії зможуть значно швидше добиратись до прилеглих населених пунктів, оминаючи Золочів.

Під час капітального ремонту автодороги Хильчиці-Ясенівці влаштували нову дорожню основу та два шари асфальтобетонного покриття товщиною 15 см. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Шляховик – Т». Ремонт об’їзної дороги Золочева фінансується із державного бюджету.

У Львівській ОДА зазначають, що на відкритих торгах вдалося зекономити дуже серйозну суму коштів на ремонт цієї дороги. Очікувана вартість капремонту за проектом складала 39,4 млн. грн. Компанія «Шляховик-Т» знизила ціну до 28,2 млн. грн.

comments powered by HyperComments