На Львівщині асфальтують автодорогу Ясенів – Золочів

П'ятниця, 6 листопада 2020, 12:25
Автодорога Ясенів – Золочів проходить через село Підгірці із історичним замком і поєднує Золочів та Броди
На Львівщині асфальтують автодорогу Ясенів – Золочів

Як повідомили у Департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації, на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Ясенів – Золочів в межах села Підгірці влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

Повідомляється, що підрядник – турецька компанія ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» виконує роботи швидкими темпами.

Нагадаємо, що автомобільна дорога місцевого значення Ясенів – Золочів має стратегічне значення, оскільки з’єднує дві автотраси міжнародного значення: М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Окрім того автодорога веде до замків «Золотої Підкови», отож має чимале туристичне значення. В межах поточного ремонту автодороги Ясенів – Золочів оновлять біля 5 кілометрів дорожнього покриття.

На Золочівщині також проводять ремонт автодороги Хильчиці – Ясенівці, яка слугує об’їзною дорогою міста Золочева. На цій автодорозі в поточному році заплановано влаштувати нову основу асфальтобетонне покриття по всій протяжності. Роботи з ремонту мостового переходу заплановано виконати у 2021 році. Загальна протяжність автодороги Хильчиці – Ясенівці – 2,2 км.

comments powered by HyperComments