На Львівщині у Стебнику цього місяця відкриють для проїзду об’їзну дорогу

Четвер, 5 листопада 2020, 18:05
Ремонт вулиці Чорновола, яка у Стебнику служить об’їзною, тривав впродовж місяця
На Львівщині у Стебнику цього місяця відкриють для проїзду об’їзну дорогу

Через два тижні буде відкрито проїзд по об’їзній дорозі міста Стебника, що у Дрогобицькому районі на Львівщині. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Наразі дорожники уже завершили будівництво вулиці Чорновола у Стебнику, яка слугує об’їзною міста. Ремонтні роботи проводили впродовж місяця. Дорога має протяжність понад 2 кілометри.

«Близько 50 років ніхто не звертав уваги на цю дорогу. Цьогоріч з державного бюджету ми залучили близько 20 мільйонів гривень.

Після утворення провалля, щоб добратись до Трускавця, Уличного, Доброгостова, необхідно було проїжджати через Стебник. Це створювало незручності для мешканців міста.

Тепер можна буде їхати в об’їзд. Ця дорога є артерією Дрогобицького району, вона також скорочує майже на 5 кілометрів відстань до Стебницької міської лікарні», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Відтак, дорожники повністю розпушили старе покриття, облаштували основу із щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту. Щоб відкрити автошлях для проїзду, необхідно влаштувати розмітку та дорожні знаки – за технологією розмітку можна наносити через два тижні після завершення укладання асфальту.

Роботи проводила підрядна організація «Шляховик -Т».

comments powered by HyperComments