Львівщина додатково отримала на ремонти автодоріг майже 600 мільйонів гривень

Четвер, 5 листопада 2020, 16:27
Як повідомляють у Львівській обласній державній адміністрації, регіон отримав додатково 589 мільйонів гривень на капітальний ремонт автомобільних доріг. Цих грошей має вистачити на капремонт біля 70 кілометрів автодоріг регіону.
Львівщина додатково отримала на ремонти автодоріг майже 600 мільйонів гривень

Учора під час засідання  Уряд погодив порядок та умови надання субвенції з держбюджету обласному на проведення ремонтних робіт.

«Впродовж року Львівщина показала хороші результати під час ремонтної кампанії, понад 400 кілометрів доріг із 500 запланованих вже відремонтували.  Відтак, ще 3 вересня ВРУ проголосувала за законопроект № 3991 в першому читанні, який передбачив додатковий фінансовий ресурс на капремонт.

Під час візиту на Львівщину Президент України Володимир Зеленський наголосив, що ще 30 млн. грн.  скерують  на будівництво моста через річку Східничанка з підходами в смт. Східниця. Нині ці кошти теж погодили. Ремонтна кампанія в області триває і ми ставимо завдання охопити ремонтом якомога більше доріг», –  розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

У Львівській ОДА зазначають, що відновлення моста через річку Східничанка покращить логістику сполучення чотирьох районів нашої області: Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.

comments powered by HyperComments