На Львівщині ремонтують автодорогу від Борині до Мохнатого

Середа, 4 листопада 2020, 19:37
Ремонтні роботи виконуються на ділянці на підйомі до автодороги Львів – Ужгород
На Львівщині ремонтують автодорогу від Борині до Мохнатого

На автодорозі між Боринею і Мохнатим почала роботу дорожня техніка – ремонтні роботи тут виконує компанія «Шляховик-Т». Вартість ремонтних робіт складає біля 4 мільйонів гривень. Ремонтують ділянку на підйомі до автотраси Львів – Ужгород. Про це повідомили у Департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації.

За словами заступника «губернатора» Львівщини Юрія Бучка, автодорогу Бориня – Мохнате, яка має довжину біля 30 кілометрів відремонтували 2 роки тому, однак залишилася невелика ділянка в 300 метрів, яка перебувала в аварійному стані і створювала незручності місцевим мешканцями. Підрядник обіцяє, що роботи тут будуть завершені до кінця року.

«Ця дорога утворює дворівневу розв’язку і переходить в інший автошлях  Бориня – Боберка,  де зараз працює техніка. Окрім того, вона з’єднує траси Київ  –  Чоп з Львів – Самбір  –  Ужгород. Відтак, Карпатський регіон стане  доступніший для туристів, а це в свою чергу позитивно вплине на якість життя самих мешканців краю», – розказав Юрій Бучко.

Щодо автодороги Бориня – Боберка, то тут вже завершили земляні роботи і планується влаштування щебенево-піщаної суміші.

«10 кілометрів покриття автошляху Бориня – Боберка буде відремонтовано цього року, для цього Львівщина отримала 90 млн грн. Однак, щоб відремонтувати усі 30 кілометрів автошляху необхідна сума 420 млн грн. Тому зараз напрацьовуємо механізм залучення коштів для продовження робіт у наступному році»,а – додав Юрій Бучко.

Зазначимо, Львівщина отримала на ремонт доріг понад 5 млрд гривень, станом на сьогодні освоїли суму майже 3 млрд. гривень та відремонтували понад 400 кілометрів доріг.

comments powered by HyperComments