У Дрогобичі та Дрогобицькому районі на Львівщині за три останні доби виявили понад 100 випадків COVID-19

Понеділок, 2 листопада 2020, 13:15
Найбільше нових хворих із міст Дрогобича та Трускавця, у реанімації Стебницької міської лікарні 20 «ковідних» пацієнтів
У Дрогобичі та Дрогобицькому районі на Львівщині за три останні доби виявили понад 100 випадків COVID-19

За останні три доби у місті Дрогобичі, містах Дрогобицької агломерації та у населених пунктах району  COVID-19 виявлили у 109 мешканців. Про це повідомили у Міжрегіональному координаційному штабі з протидії коронавірусу на Дрогобиччині, пише прес-служба Дрогобицької міської ради.

Найбільше нових випадків COVID-19 виявлили у місті Дрогобичі – 63 випадки за три останні доби. У Трускавці виявили 25 інфікованих SARS-COV-2, у Стебнику – 7, у Бориславі – одного. У селах Дрогобицького району виявили 13 осіб, які інфікувалися коронавірусом.

Протягом трьох останніх діб у КНП ДМР «Стебницька міська лікарня» було госпіталізовано 18 «ковідних» пацієнтів. Виписано – 7 осіб. Зафіксовано 4 летальних випадки, пов’язані із коронавірусною хворобою.

Станом на сьогоднішній ранок Стебницька міська лікарня прийняла 114 «ковідних» пацієнтів, у тому числі 20 пацієнтів перебувають у реанімаційному відділенні.

Зазначимо, що початково планувалося, що Стебницька міська лікарня прийме до 60 «ковідних» пацієнтів, проте зараз вона прийняла майже удвічі більше недужих на коронавірусну недугу.

comments powered by HyperComments