На Львівщині Сокальський і Пустомитівський райони потрапили до «червоної» карантинної зони

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 16:31
Таке рішення сьогодні прийняла Державна комісія із питань ТЕБ та НС, новий карантинний поділ України вступає у дію із 2 листопада 2020 року
На Львівщині Сокальський і Пустомитівський райони потрапили до «червоної» карантинної зони

На Львівщині два райони із найбільшою кількістю нових випадків COVID-19 увійшли до переліку «червоних» карантинних зон – це Сокальський і Пустомитівський райони. Таке рішення сьогодні прийняла Державна комісія із питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на своєму засіданні сьогодні, 30 жовтня 2020 року. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Усі міста обласного підпорядкування: Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, а також Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області увійшли до складу «помаранчевої» карантинної зони.

Новий поділ України на «кольорові» карантинні зони діятиме із опівночі 2 листопада 2020 року.

Раніше Уряд України продовжив дію адаптивного карантину до кінця року, а також посилив його: зокрема, обмежив максимальну кількість людей, які можуть брати участь у масових заходах, час роботи кафе та ресторанів і заборонив глядачам відвідувати спортивні події.

В Україні, зокрема на Львівщині, збільшується щоденний приріст хворих на коронавірус – за минулу добу, 29 жовтня, у області Covid-19 вперше діагностували у 426 осіб.

comments powered by HyperComments