У Дрогобичі на Львівщині роблять безкоштовні ІФА-тести для виявлення імуноглобуліну Ig A до коронавірусу

Четвер, 29 жовтня 2020, 13:35
Щоденно безкоштовно тест на виявлення антигену Ig A до SARS-COV-2 зможуть здати 50 мешканців Дрогобича та району
У Дрогобичі на Львівщині роблять безкоштовні ІФА-тести для виявлення імуноглобуліну Ig A до коронавірусу

Із сьогоднішнього дня, 29 жовтня 2020 року в Дрогобицькій міські й поліклініки мешканці міста зможуть пройти безкоштовне тестування на COVID-19 методом ІФА (виявлення антигену Ig A, який свідчить про гостру форму захворювання). Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Безкоштовне ІФА-тестування на COVID-19 запроваджується відповідно до рішення чергового засідання Дрогобицької міської комісії з питань ТЕБ та НС від 27 жовтня 2020 року із метою посилання діагностики коронавірусної інфекції, яке оформлено протоколом № 32.

Здати кров із вени для проведення ІФА-тестування для виявлення Ig A до коронавірусу можна щоденно із 08:00 до 10:00 (крім суботи та неділі) у поліклініках Дрогобича: на вулиці Січових Стрільців, 22 у кабінеті № 104, на вулиці Пилипа Орлика, 9 у кабінеті № 4 і на вулиці А. Шептицького, 7 в кабінеті № 9. Кров для виявлення Ig A до коронавірусу треба здавати натще!

Зазначимо, що антитіла класу А (Ig A) розпочинають формуватися і доступні для детекції приблизно з 2-го дня від появи хвороби, досягають піку через 2 тижні та зберігаються тривалий період часу. Отож, ІФА-тестування для виявлення Ig A дозволяє діагностувати COVID-19 на ранній стадії.

Нажаль, кількість тестувань обмежена – 50 осіб на день.

comments powered by HyperComments