На Львівщині ремонтують дві дороги Малого Карпатського кола

Середа, 28 жовтня 2020, 15:23
В районі Славського на Львівщині ремонтують дві автодороги – Славське-Вигода та Славське – Хащованя
На Львівщині ремонтують дві дороги Малого Карпатського кола

На Львівщині тривають активні роботи із ремонту дорожньої інфраструктури. Зокрема дві автомобільні дороги в районі Славського ремонтують в рамках проекту «Мале Карпатське коло». Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

На автомобільній дорозі С-14-15-15 Славське – Вигожа на ділянці від км. 4+878 – км. 8+100 тривають роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Ця дорога має з’єднати Львівську та Івано-Франківську області. Вартість робіт тут складає 31,5 млн. грн. Із державного Дорожнього фонду виділили 24 мільйони гривень. Додаткове фінансування – 7,5 мільйонів гривень. Цього року планується відремонтувати біля 3,2 кілометів цієї автодороги, в межах населених пунктів облаштовують хідники і водовідведення. Ремонт виконує підрядна організаціє ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Також триває ремонт автошляху  С-14-15-16 Славське – Хащованя. В межах капремонту цієї дороги заплановано відремонтувати 2 мостові переходи та близько 5 кілометрів дороги. На виконання цих робіт з державного дорожнього фонду у 2020 році передбачено близько 72 млн гривень

Нагадаємо, проект  «Малого Карпатського кола» має з’єднати три області в Західній Україні – Львівську, Івано-Франківську і Закарпатську. Протяжність  автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Уся ділянка буде облаштована освітленням, тротуарами та велодоріжками. Львіська облдержадміністрація через Державний дорожній фонд на цей рік виділила 200 млн грн.

Проект спрямований на розкриття туристичного потенціалу Карпатського регіону, покращення інфраструктурної доступності: будівництво нових доріг, велодоріжок, пішохідних стежок.

comments powered by HyperComments