У Червонограді на Львівщині під час пожежі у власній квартирі загинув пенсіонер

Середа, 28 жовтня 2020, 12:52
Пожежа у квартирі житлового п’ятиповерхового будинку на вулиці Шевченка, 7 у Червонограді сталася учора ввечері
У Червонограді на Львівщині під час пожежі у власній квартирі загинув пенсіонер

У Червонограді на Львівщині учора під час пожежі у власній квартирі загинув її 63-річний мешканець. Пожежа сталася учора ввечері у квартирі, яка знаходиться на другому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на вулиці Шевченка, 7. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Повідомлення про пожежу  в житловому будинку надійшло до Служби порятунку «101» 27 жовтня о 23:04. До місця події було негайно направлено рятувальників 33-ої державної пожежно-рятувальної частини Червонограда.

«На момент прибуття вогнеборців з квартири вибивався дим. Рятувальники негайно приступили до ліквідації та розвідки пожежі.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. О 23:21 пожежу локалізовано та о 23:25 повністю ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. На місці пожежі виявлено тіло власника, 1957 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м. До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 7 осіб особового складу», – розповіли рятувальники.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments