Стали відомі керівники Пустомит, Стрия та Трускавця на Львівщині

Понеділок, 26 жовтня 2020, 16:48
Міські голови Перемишлян та Трускавця зберегли свої посади, а мером Стрия став екс-нардеп Олег Канівець
Стали відомі керівники Пустомит, Стрия та Трускавця на Львівщині

Головою Пустомитівської ОТГ став чинний голова громади Олег Серняк. Про це стало відомо із джерел у місцевій територіальній виборчій комісії. Друге місце посіла кандидатка від партії «ЄС» Галина Гичка, яка уже привітала свого конкурента на виборах із перемогою.

«Вітаю Олега Серняка з обранням на посаду голови Пустомитівської громади. Маю надію, що цей вибір слугуватиме розвитку краю та добробуту людей», – зазначила Галина Гичка.

Олегу Серняку 38 років, він йшов на вибори самовисуванце. До того він тричі був депутатом Пустомитівської міської ради – із 2003 по 2015 роки він був секретарем міськради, а у 2015 – обраний міським головою Пустомит.

Очільником Трускавця за результатами виборів залишається чинний мер Андрій Кульчицький, який балотувався від партії «Європейська Солідарність». Про це повідомляють джерела в обласному партійному штабі «ЄС».

За інформацією спостерігачів від партії «ЄС» Кульчинський набирає приблизно 32% голосів виборців. На другому місці опинився самовисуванець Ігор Кісак з приблизно 20%. Вибори мера Трускавця проходять в один тур.

Головою Стрийської міської ОТГ за результатами виборів став колишній народний депутат Олег Канівець, який здобув впевнену перемогу.

Із перемогою Канівця уже привітав його конкурент на виборах підприємець Зіновій Карпінський.

«Насамперед дякую кожному, хто проголосував за мене, за мою команду та мою програму. Ваша довіра – це найважливіше моє досягнення. І я виправдаю вашу довіру, бо завжди долучався до розвитку рідного краю, до вирішення людських проблем.

Дякую своїй команді за результат, за небайдужість, за те, що щиро вболіваєте за наше майбутнє. Попереду в нас нові проєкти. Ми продовжуємо рухатися вперед.

Вітаю Олега Канівця з обранням на посаду голови Стрийської ОТГ. Бажаю сил та натхнення, адже на вас чекає багато складної та важкої праці на благо людей. Завжди можете розраховувати на мою підтримку тих справ, які робитимуть наш рідний край кращим та більш комфортним для життя», – написав Карпінський у своєму Facebook.

comments powered by HyperComments