Мер Львова Андрій Садовий прийшов на місцеві вибори без паспорта

Неділя, 25 жовтня 2020, 14:05
Відповідно йому не видали бюлетеня і він повернувся додому, щоб узяти паспорт
Мер Львова Андрій Садовий прийшов на місцеві вибори без паспорта

Поки що чинному міському голові Львова Андрію Садовому не вдалося із першого разу проголосувати на місцевих виборах – як виявилося, очільник міста забув вдома паспорт, відповідно йому виборча комісія не видала бюлетені для голосування. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що Андрій Садовий разом із своєю родиною прийшов на голосування на виборчу дільницю № 461949, яка знаходиться у школі «Лідер» на вулиці Миколи Нєкрасова, 59 у Львові. Мера супроводжували дружина, теща та син.

«Дякую всім львів'янам, які сьогодні прийшли проголосували. Ми прийшли нашою родиною. Але я не зміг знайти свій український паспорт вдома, взяв закордонний, і дівчата зробили зауваження, що тільки за наявності українського паспорта можна проголосувати. Я хочу подякувати за пильність. Зараз повернусь додому, буду шукати. Такі реалії», – цитує Андрія Садового прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова також звернув увагу на наявність неточностей у списках виборців, які надійшли на виборчі дільниці.

«В цілому нормально йде голосування. Тільки ми бачимо по Винниках, що прописують якихось невідомих людей: люди роблять зауваження, що вони прийшли голосувати, а в них в квартирі прописані люди, які в там ніколи не жили. Тому велике прохання — коли будете отримувати бюлетень, зверніть увагу і подивіться, а хто у вас в квартирі прописаний. Якщо є якісь зайві особи, незрозумілі ситуації - зразу інформуйте комісію, спостерігачів і викликайте поліцію», – зазначив Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments