У селі Бабина на Львівщині учора відкрили нову медичну амбулаторію

Субота, 24 жовтня 2020, 10:44
Це уже третя амбулаторія, яку створили в Самбірському районі на Львівщині в межах програми «Доступна медицина»
У селі Бабина на Львівщині учора відкрили нову медичну амбулаторію

У селі Бабина, що у Самбірському районі на Львівщині учора відкрилася нова медична амбулаторія, яка буде обслуговувати понад 4 тисячі мешканців із 8 навколишніх сіл. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної адміністрації.

У амбулаторії сімейної медицини в селі Бабина буде працювати 8 медичних працівників. Вартість будівництва нового медичного закладу – понад 6,5 мільйонів гривень із яких майже 700 тисяч виділили із місцевого бюджету. Для амбулаторії придбали новий повнопривідний автомобіль «Renault».

За словами «віце-губернатора» Львівщини Юрія Бучка, це уже третя амбулаторія, яка відчинилася для пацієнтів на Самбірщині. Її будівництво здійснили в рамках державної програми «Доступна медицина»

«Приємно бачити щасливі обличчя людей, які радіють що тепер зможуть отримувати якісні медичні послуги в новому закладі, поруч з домом», –  зазначив чиновник.

Нагадаємо, майже 3 мільйонів гривень виділили на реконструкцію трьох амбулаторій у Самбірському та Старосамбірському районах. Відремонтують медичні заклади у населених пунктах Луки, Воля-Баранецька та Стрілки. Окрім того, вчора на Турківщині відкрили Пункт екстреної медичної допомоги.

comments powered by HyperComments