На Львівщині три села Перемишлянського району отримали водопостачання

Субота, 17 жовтня 2020, 11:28
Учора завершилися роботи на газогоні, який живить села Костенів, Білка і Брюховичі на Перемишлянщині
На Львівщині три села Перемишлянського району отримали водопостачання

У Перемишлянському районі на Львівщині учора завершилися роботи на газоні в селі Брюховичі. Цей газогон подає блакитне паливо у села Костенів, Білка та Брюховичі. У церемонії введення в експлуатацію нового газогону взяв участь заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Загальна вартість проекту газифікації трьох сіл на Перемишлянщині – 5 мільйонів 102 тисячі гривень. Ці кошти були виділені із обласного і місцевого бюджетів у межах «Програми газифікації населених пунктів Львівської області на 2019-2020 роки». В реальності проклали газопровід із поліетиленових труб довжиною понад 7,4 кілометри із села Іванівки. Роботи обійшлися у 5 мільйонів і 5 тисяч гривень, отож майже 100 тисяч вдалося з’єкономити. Загалом на виконання програми газифікації на Львівщині виділено 12 мільйонів гривень.

«Коли ми відкривали тут першу медамбулаторію в області, голова обласної адміністрації тоді сказав, що до опалювального сезону ми проведемо газ. І ми сьогодні тут зібралися, щоб відзначити цю подію – відразу в трьох селах маємо газ. Це важливо для громади, бо газифікація – це частина інфраструктури, яка притягує до нас інвесторів», – зауважив Юрій Холод.

comments powered by HyperComments