Губернатор Львівщини просить священиків закликати мирян дотримуватися правил карантину

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 16:46
Про це Максим Козицький говорив із духівництвом під час учорашньої зустрічі
Губернатор Львівщини просить священиків закликати мирян дотримуватися правил карантину

Учора, 15 жовтня 2020 року голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький провів зустріч із духовенством різних конфесій – представниками церков і релігійних громад Львівщини. Під час цієї зустрічі обговорювалася також тема пандемії COVID-19 і дотримання карантинних заходів. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Львівський «губернатор» звернуся до духівництва із проханням – доносити до парафіян інформацію про всю небезпеку, яку несе коронавірусна інфекція, а також закликав нагадувати і пояснювати людям про важливість дотримання карантину. Козицький зазначив, що зростає кількість «ковідних» пацієнтів у лікарнях.

«Причому більшає важких хворих. Ситуація під контролем, наразі заповнені 53% ковідних «ліжок». Та дуже хвилюємося про медиків – навантаження на них надзвичайно велике», – пояснює він.

«Останніми днями спостерігаємо значне підвищення захворюваності на коронавірусну хворобу. У середу COVID-19 підтвердили у 331 мешканця області, днем раніше – у 343-х. Маємо зараз особливо дбати про профілактику хвороби, не забувати про засоби захисту, дезінфекції, соціальну дистанцію», – зазначив голова Львівської ОДА.

Максим Козицький подякував усім присутнім на зустрічі за розуміння і допомогу у боротьбі з пандемією.

comments powered by HyperComments