«Богдан Моторс» обкатує два перші тролейбуси для Луцька

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 15:21
За словами радника міського голови Луцька Ігоря Поліщука, уже на наступному тижні два нові тролейбуси «Богдан» вийдуть на маршрути «Луцького підприємства електротранспорту»
«Богдан Моторс» обкатує два перші тролейбуси для Луцька

Сьогодні, 16 жовтня 2020 року представники мерії Луцька – радник міського голови Ігор Поліщук та начальник відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Сергій Омельчук відвідали ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс», аби оглянути процес виготовлення нових тролейбусів для міста Луцька. Про це повідомили у прес-службі АТ «АК «Богдан Моторс».

Наразі два перших тролейбуса «Богдан» Т701.17 знаходяться на стадії кінцевого складання, але уже сьогодні гості із Луцької міськради мали змогу проїхатись новеньким транспортом в режимі випробування і на власні очі переконатись в якості та комфорті нових тролейбусів «Богдана». Зазначається, що нові тролейбуси укомплектовані не тільки кондиціонерами та USB-зарядками, а й мають чудовий дизайн і створені саме для нашого міста.

За словами першого заступника директора заводу Ярослава Гриціва, нові тролейбуси виготовляються з розумінням того, що вони – для рідного міста і всі заводчани впевнені, що гідно виконають всі умови поставки і вже до кінця наступного року вся замовлена партія буде працювати для лучан.

Особливістю тролейбусів «Богдан» Т701.17, які постачаються до Луцька є наявність запасу автономного ходу на 0,5 кілометра. При потребі розмір автономного ходу може бути збільшений за рахунок встановлення додаткових акумуляторів. У  тролейбусів передбачено два окремих кондиціонери – для салону та кабіни водія.

А поки відбувалося випробування перших одиниць, на заводі тривають роботи з виготовлення наступної партії тролейбусів «Богдан Т70117» для Луцька.

Нагадаємо, що оновлення тролейбусного парку обласного центру відбувається завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування в рамках проекту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області», який став можливим завдяки співфінансуванню Луцької міської ради та кредиту Європейського інвестиційного банку.

«Ось таких два красені вже проходять випробування і обкатку. На наступному тижні приймаємо на КП «ЛПЕ» та ставимо на маршрут.

Кондиціонер, м‘який салон, доступність для людей з інвалідністю, USB-зарядки, м‘який та тихий хід і чудовий дизайн, створений саме для нашого міста.

До кінця наступного року отримаємо ще 27 таких тролейбусів», – написав у своєму «Фейсбуку» радник міського голови Луцька Ігор Поліщук.

 

comments powered by HyperComments