У селі Лихоборі на Львівщині відкрили нову медичну амбулаторію

Середа, 7 жовтня 2020, 12:23
Раніше в цьому селі працював фельдшерсько-акушерський пункт без належних умов для роботи медиків і пацієнтів
У селі Лихоборі на Львівщині відкрили нову медичну амбулаторію

Учора, 6 жовтня 2020 року в селі Лихоборі Турківського району на Львівщині відкрили новозбудовану медичну амбулаторію. Про це повідомилиу прес-службі Львівської обласної адміністрації.

Раніше у цьому селі працював фельдшерсько-акушерський пункт, який знаходився у старому приміщенні без належних умов для пацієнтів і медиків. Новий медичний заклад дозволить понад двом тисячам мешканцям села (у тому числі біля шести сотень дітей) отримувати якісні медичні послуги.

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, який був присутній на відкритті амбулаторії у Лихоборі, новий медичний заклад збудували в межах програми «Доступна медицина». Загальна вартість будівництва склала 9 мільйонів гривень. Для амбулаторії також спеціально придбали спецавтомобіль «Renault Duster». Чиновник запевнив, що лікар, який працюватиме у цій амбулаторії, буде забезпечений житлом.

«Вітаю громаду села із відкриттям медичного закладу. Міцного здоров‘я кожному жителю та медикам», - сказав заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

comments powered by HyperComments