У Самборі на Львівщині завершують ремонт вулиці Коновальця

Неділя, 4 жовтня 2020, 16:46
Для міста Самбора вулиця Коновальця є однією із найважливіших автомобільних артерій
У Самборі на Львівщині завершують ремонт вулиці Коновальця

У місті Самборі на завершується капітальний ремонт важливої для міста автомобільної артерії, якою є вулиця Коновальця. Її довжина 2,5 кілометри і наразі вважається головною об’їзною. Про це повідомляє кореспондент «Leopolis.news» Микола Сенейко.

Вчора і сьогодні, в неділю 4 жовтня, виконавець фірма «Нара» на всьому відрізку вулиці закінчує стелити верхній вирівнювальний шар асфальту. Більше місяця тому тут були виконані всі найскладніші підготовчі роботи з облаштуванням асфальтобетонної основи. Певні проблеми створювали каналізаційні, телефонні та зливні люки, яких понад сотня.

Нагадаємо, документацію виготовило Самбірське комунальне підприємство «Об’єднане». Загальна вартість проекту, за словами заступника голови Львівської ОДА Юрій Бучко, 20 млн. 777 тис. грн.. Кошти надійшли з резервного фонду області. У свою чергу міська рада з власного бюджету розвитку виділила 3 млн. грн.

За словами Самбірського міського голови Юрія Гамара, належний ремонт вул. Коновальця дозволить значно полегшити ситуацію в Самборі – розвантажити транспортний потік через центральну частину міста. Ось чому влада була дуже зацікавлена в розв’язанні цієї складної проблеми.

Світлини – Микола Сенейко.

comments powered by HyperComments