На Львівщині немає «червоних» карантинних зон

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 11:21
У «помаранчеву» карантинну зону окрім Львова потрапили Золочівський, Перемишлянський, Пустомитівський і Сокальський райони
На Львівщині немає «червоних» карантинних зон

Учора, 1 жовтня 2020 року на своєму позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула поділ України на карантинні зони. Відповідно до нового поділу країни на «кольорові» карантинні зони, на Львівщині жоден район чи місто не потрапили до «червоної» карантинної зони. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Найвищий – «помаранчевий» рівень карантинних обмежень діятиме у місті Львові, а також у Золочівському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальському районах. Саме тут протягом останнього часу фіксувалося найбільше нових випадків захворювання на COVID-19.

У «жовту» карантинну зону увійшли такі міста обласного підпорядкування: Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, а також такі райони Львівщини: Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський Стрийський та Яворівський.

До «зеленої» карантинної зони належатимуть міста обласного підпорядкування Новий Розділ, Моршин та Стебник, а також Буський, Самбірський, Старосамбірський та Турківський райони.

Нове епідемічне зонування України та Львівщини вступить в силу із опівночі 5 жовтня 2020 року і діятиме протягом наступних 14 днів.

comments powered by HyperComments