У Рудниках на Львівщині відкрили новий дитячий садочок

П'ятниця, 18 вересня 2020, 17:03
Заклад дошкільної освіти у селі Рудники Миколаївського району на Львівщині почали будувати іще у 2007 році
У Рудниках на Львівщині відкрили новий дитячий садочок

Сьогодні у селі Рудники Миколаївського району на Львівщині відкрили дитячий садочок, який почали будувати у 2007 році. Цей навчальний заклад прийме у свої стіни кілька десятків дітей. В урочистому відкритті садочка взяв участь голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Садочок у Рудниках почали будувати 13 років тому, чотири рази представники місцевої влади подавали проект будівництва садочка на конкурс ДФРР. Минулого року проект визнали в числі переможців.
Держава скерувала на садок 3,5 млн. гривень, ще майже 1,5 млн.гривень виділили з місцевих бюджетів. За рік будівлю добудували, перекрили, довели до стану нульового циклу. 
А цього року об’єкт включили у програму «Велике будівництво». На завершення робіт держава скерувала 4,7 млн. грн. 850 тис грн – співфінансування з місцевих бюджетів. 
У червні 2020 вдалося залучити додаткові державні кошти і придбати необхідне обладнання. Тепер в селі є новий, сучасний, дуже гарний садок. Більше ніж 10 місцевих жителів – вихователі, няні, кухарі – матимуть тут роботу. Дякую громаді за наполегливість і віру, що все вдасться. Ваші діти заслуговують на найкраще. Бажаю, щоб вони почувалися тут щасливими, як удома», – розповів голова Львівської ОДА Максим Козицький.
У закладі створено належні умови для всебічного розвитку дітей: затишні, естетично оформлені кімнати, сучасне предметно-розвивальне середовище, дидактичні матеріали.

 

comments powered by HyperComments