Під Хмельницком син депутата на "Теслі" протаранив автобус

Четвер, 17 вересня 2020, 18:49
ДТП із потерпілими сталася близько 17 години вівторка, 15 вересня, на автодорозі сполученням “Чернівці-Житомир”
Під Хмельницком син депутата на "Теслі" протаранив автобус

Зіткнулися автобус, що курсував за маршрутом “Хмельницький-Карпівці” і “Tesla”. Серед постраждалих 8 осіб: 7 пасажирів і водій автомобіля, який нині знаходиться у важкому стані. Водій "Tesla" - Євгеній Галкін - син Григорія Галкіна, депутата Хмельницької міської ради. Про це повідомляє "Суспільне". Особу водія вдалося встановити через Ігоря Галкіна, який був на місці ДТП і розповів про стан свого брата - водія автомобіля "Tesla".

- За попередніми даними, у брата всі внутрішні органи цілі. Він у лікарні, там проходить діагностику. Під час зіткнення в автівці вистрілили подушки безпеки. Крім того, зім’яття передньої частини автомобіля відбулося, але зона, де сидить водій, вона залишилася не ушкоджена», - розповів чоловік "Суспільному". Загалом в ДТП постраждало 8 людей - водій авто та 7 пасажирів автобуса. Їх направили до лікарні. Найбільше постраждали двоє. Про них розповіли медики. - Двоє пацієнтів доправили у відділення реанімації. Один з них, водій автівки, з переломом кісток тазу, друга пацієнтка - з травмою хребта. Останню наразі перевели до нейрохірургії. Водія «Тесли» також сьогодні буде переведено з реанімації до травматологічного відділення», - каже заступник директора обласної лікарні з хірургічної роботи Володимир Монастирський.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).  Щоб встановити всі обставини ДТП, поліція розшукує свідків і очевидців події. 
 

comments powered by HyperComments