Біля Ясенівців на Львівщині водій збив жінку і втік з місця пригоди

Середа, 16 вересня 2020, 13:01
Дорожньо-транспортна пригода, в якій було травмовано 43-річну місцеву мешканку, сталася біля опівночі 14 вересня
Біля Ясенівців на Львівщині водій збив жінку і втік з місця пригоди

У відділі комунікації поліції Львівської області розповіли про ДТП, яке трапилося в районі села Ясенівці Золочівського району на Львівщини. Біля 00:30 14 вересня 2020 року золочівські поліцейські отримали виклик і повідомлення про те, що на узбіччі дороги біля села Ясенівці лежить постраждала жінка із тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили, що внаслідок ДТП постраждала 43-річнна місцева мешканка. Невідомий водій, який скоїв наїзд на жінку-пішохода, перебуваючи за кермом невідомого транспортного засобу, втік з місця події. Потерпілу із тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де її госпіталізовано до реанімаційного відділення.

За фактом слідчі Золочівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають усіх заходів для розшуку водія, причетного до скоєння ДТП, а також транспортного засобу, яким було скоєно наїзд.

Також поліцейські просять зголоситись можливих очевидців ДТП – якщо ви володієте інформацією, яка допоможе розшукати автомобіль та встановити особу водія-втікача, зателефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться безпосередньо у Золочівський відділ поліції.

comments powered by HyperComments