На Львівщині учора спалахи COVID-19 зафіксовані у Бродах, Зимній Воді під Львовом та у Сокалі

Вівторок, 15 вересня 2020, 15:04
Найбільша кількість нових випадків COVID-19 традиційно зафіксована у Львові, на другому місці – Бродівщина, на третьому – Пустомитівщина
На Львівщині учора спалахи COVID-19 зафіксовані у Бродах, Зимній Воді під Львовом та у Сокалі

Учора на Львівщині провели 2274 ПЛР-тести для виявлення коронавірусу, які виявили 184 нових інфікованих. Про це повідомили у ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Найбільшу кількість нових випадків COVID-19 традиційно виявили у Львові на населених пунктах Львівської міської ради – 52 випадки. На другому місці – Бродівський район, який довгий час був відносно благополучний у відношенні поширення COVID-19 – на сьогодні тут зафіксовано 206 випадків виявлення коронавірусу, в тому числі – 32 випадки зареєстровано учора (15,54% від усіх виявлених випадків інфікування). На третьому місці – прилеглий до Львова Пустомитівський район – тут інфікованих коронавірусом налічується уже 1419 осіб, в тому числі 30 – за минулу добу (приріст 2,11%).

Як повідомляють у Львівській обласній державній адміністрації, в Бродівському районі спалах COVID-19 учора зафіксували в районному центрі – тут виявлено 19 випадків COVID-19. Нові випадки інфікування коронавірусом зафіксовано також у таких населених пунктах: Білявці – 1, Дітківці – 1, Дуб'є – 1, Лешнів – 1, Накваша – 1, Новичина – 1, Паликорови – 1, Підкамінь – 4, Піски – 1, Шнирів – 1. У Пустомитівському районі спалах коронавірусу зафіксовано у прилеглому до Львова селі Зимна Вода – тут учора виявили 12 випадків COVID-19 із 30 по усьому району. Інші випадки COVID-19 зафіксовані на Пустомитівщині в таких населених пунктах: Давидів – 1, Лани – 3, Оброшине – 2, Поршна – 5, Солонка – 2 , Ставчани – 5. На третьому місці в «антирейтингу» районів Львівщини – Сокальський район – тут виявлено 19 випадків COVID-19. Тут спалах коронавірусу зафіксований у районному центрі – 8 випадків. Інші випадки інфікування учора були зафіксовані у таких населених пунктах: Волиця – 1, Горбків – 1, Забужжя – 1, Зубків – 1, Комарів – 1, Тартаків – 1, Трудолюбівка – 1 та Червоноград – 4.

В той самий час, за даними ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», в 8 районах Львівщини учора не виявили жодного нового випадку COVID-19 – це Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський райони. Також жодного нового випадку COVID-19 учора не виявили у таких містах обласного підпорядкування: у Бориславі, Стебнику, Моршині, Новому Роздолі та Трускавці.

comments powered by HyperComments